Julkaisut

tekijä: admin Viimeisin muutos keskiviikko 21. syyskuuta 2011, 04.00
Lippukunnan erinäisiä julkaisuja

Lippukuntalehti Päre

Haagan Eräveikkojen virallinen äänenkannattaja on ollut jo vuosikymmeniä Päre-lehti. Päreessä julkaistaan juttuja ja kuvia tapahtumista, hyödyllistä tietoa toiminnasta, pulmia, tehtäviä ja muuten vaan eräveikoille kirjoitettuja tekstejä.

Mikäli haluat(te), voit(te) kirjoittaa jutun vartionne tai laumanne kokouksesta, retkestä, kilpailusta tai osallistumisesta ylipäätään johonkin tai yksinkertaisesti esittelyn vartiosta tai laumasta, ja voit(te) olla varmoja että se julkaistaan seuraavassa Päreessä. Ja eikun kynät sauhuamaan ja kamera laulamaan.

Myös partioaiheiset kuvat ovat tervetulleita lehteen, ja mikäli kuvia on digitaalisessa muodossa, niitä on jopa suotavaa lähettää www-sivustoa koristamaan. Lähetä kuvat ja jutut Word- (doc) tai txt-muodossa osoitteeseen lippukunta@haaganeraveikot.fi.

Julkaistuja Päreitä

PDF-tiedostojen katselua varten tarvitset Acrobat reader -ohjelman.

Historiikki

Olisitko kiinnostunut osallistumaan Haagan Eräveikkojen historiikki-projektiin? Lähes 70-vuotisesta taipaleesta on jäänyt varmasti suuri joukko muistoja, kirjoituksia, esineitä ja kertomattomia tarinoita. Nyt olisi aika porautua eräveikkohistorian alkuhämäriin ja selvittää alkumetrien mysteerit. Koska historiikin tietojen kerääminen on aikaa vievää hommaa ja vaatii eräveikkohistorian tuntemusta, on tärkeää löytää historiikkia tekemään henkilöitä jotka tuntevat ainakin jonkun aikakauden lippukuntamme toiminnasta. Jos sinulla on materiaalia tai innostusta kertoa kokemuksistasi, ota yhteyttä!