Yhteistyökumppanit

tekijä: Aleksi Viimeisin muutos sunnuntai 24. kesäkuuta 2012, 18.17
Lippukunnan yhteistyökumppaneiden esittely

Sisarlippukunnat

susi.pngHaagan Eräveikot ei toimi Haagan alueella yksin, vaan naapuriin on sattunut muutama muukin aktiivinen partiolippukunta. Suosirrit ja Haagan Sirkut toimivat myös Haagassa ja Haagan Eräveikoilla onkin ollut runsaasti yhteistyötä kummankin kanssa. Tyttölippukuntina SuSi ja HaSi ovat mahdollistaneet hyvän seuran sekä suuremmissa tapahtumissa että sudenpenturetkillä.

Partiolippukunta Suosirrit ry. on vuonna 1966 perustettu Haagalainen tyttölippukunta johon kuuluu noin sata jäsentä. Suosirrit toimii samalla Huopalahden alueella kuin Haaagan Eräveikot ja SuSi kolo on vastapäätä eräveikkojen koloa joten yhteistyötä on paljon. Suosirrien kanssa on perinteisesti järjestetty ainakin yksi yhteinen sudepenturetki ja yhteinen itsenäisyyspäivän lupauksenanto.

Suosirrien kotisivu

hasi.pngPartiolippukunta Haagan Sirkut ry. on vuonna 1943 perustettu Haagalainen tyttölippukunta johon kuuluu runsaat sata jäsentä. Toimialuuena HaSilla on pohjoisempi Haaga, Lassila ja Kannelmäki, heidän kolonsa sijaitsee Hakavuoren kirkon kupeessa. Viimeisimpiä suurempia yhteisiä tapahtumia Haagan Sirkkujen kanssa ovat olleet kesän 2004 sudenpentuleiri ja suurleiri Tarus, jossa majailimme yhteisessä leirisavussa.

Haagan Sirkkujen kotisivu

Haagan Eräveikot toimii yhteistyössä monien länsihelsinkiläisten lippukuntien kanssa. Yhteistyön hedelmiä ovat olleet mm. yhteinen ryhmänohjaajakurssi keväisin sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten erinäiset mestaruuskilpailut.

Haagan seurakunta

seurakunta.jpgLippukunnan toiminnan mahdollistavista yhteistyö­kumppaneistamme tärkeimpiä on Haagan seurakunta, jota voidaan pitää myös vanhempainneuvoston ohella lippukuntamme taustayhteisönä. Suoran taloudellisen tuen lisäksi seurakunta tarjoaa lippukunnallemme toimitilat eli partiokolon ja varaston Haagan pappilantie 2:n tiloissa. Seurakunnan papit ovat myös ystävällisesti tulleet puhumaan tilaisuuksissamme, kuten itsenäisyyspäivän juhlassa.

Me eräveikot olemme puolestamme osallistuneet vuosittain eräiden seurakunnan organisoimien tapahtumien toteuttamiseen. Näistä tärkeimpiä itsenäisyyspäivän ja kansallisen veteraanipäivän juhla sekä Wapputapahtuma Huopalahden kirkonmäellä.

Haagan seurakunnan kotisivu

Helsingin kaupunki ja Etelä-Haaga

nuorisoasiankeskus.pngHelsingin kaupungin Nuoriso­asian­keskus on lippukuntamme tärkein taloudellinen tukija. Yleistoiminta- ja leiriavustusten lisäksi Nuoriso­asiain­keskuksen kalustolainaamo, leirikeskukset, monistamo ja taittopaja ovat olleet ahkerassa käytössämme. Melkein kaikille sudenpennuille tulee tutuksi kaupungin kurssikeskus Villa Meriharju Vuosaaressa. Kesällä 2001 lippukuntamme kesäleiri järjestettiin Nuorisoasiainkeskuksen leirisaaressa Bengtsårissa, Hankoniemen tuntumassa. Etelä-Haagan kaupunginosa on varsinaista toimialuettamme. Etelä-Haagan tarjoamia palveluita, alueita ja kulkuyhteyksiä käytetään ahkerasti toiminnassamme.

Helsingin nuorisoasiainkeskuksen kotisivut
Etelä-Haaga

Hiiskulan kartano

kamppa-transparent.pngVuosien varrella olemme saaneet myös äärettömän arvokasta yksityisiltä partiotoiminnan ystäviltä. Hiiskulan kartano on antanut käyttöömme hienon eräkämpän ja upeat retkeilymahdollisuudet vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä

Hiiskulan Kartanon sähköposti

Yritykset

Erinäiset yritykset tukevat toimintaamme erilaisissa tilanteissa. Tässä listattuna viimeisen vuoden ajalta muutama toimintaamme tukenut yritys:

Fazer Oyj

Canon Oyj

Huoltoyhtiö Rännäli&Maskulin