Kannatusyhdistys

tekijä: Aleksi Viimeisin muutos maanantai 28. toukokuuta 2018, 06.27

Tervetuloa tutustumaan Haagan eräveikkojen kannatusyhdistyksen toimintaan! Haagan eräveikkojen kannatusyhdistys (KY) on 19.12.2017 perustettu rekisteröity yhdistys, joka korvasi eräveikkojen aiemman vanhempainneuvoston sen toiminnan vähennyttyä merkittävästi.

Toiminta

Eräveikkojen vanhempainneuvosto on auttanut tyypillisesti esimerkiksi puurojuhlan ja kevätnäyttelyn järjestämisessä, eikä uusi KY aio tehdä tästä poikkeusta. Tapahtumista saadaan jonkin verran varoja, joita käytetään mm. poikien sponsorointiin, varustehankintoihin ja muihin eräveikkoja hyödyttäviin kohteisiin. KY kerää myös jäsenmaksua, jolla rahoitetaan yhdistyksen juoksevat kulut ja kerätään varoja tukitoimintaan. Syksyisin on pidetty yhteiset kämppätalkoot, mutta viimeisin suuri talkooponnistus nähtiin 1983, kun kämpälle valmistui vanhempien talkootyönä sauna.

Tällä hetkellä esimerkiksi kämppä kaipaa useammastakin nurkasta remonttia, ja kannatusyhdistys onkin yhdessä eräveikkojen ja Hiiskulan kanssa käynnistämässä projektia alkukesästä 2018. Kämpälle tehdään uusi katto, sen lisäksi muutama hirsi on päässyt niin huonoon kuntoon, että ne vaihdetaan luultavasti tilaustyönä.

Haagan eräveikkojen kannatusyhdistyksen toiminnasta lisätietoja saa puheenjohtaja Aleksi Viitamäeltä .

Miten mukaan

Toimintaan ovat tervetulleita mukaan ihan kaikki Haagan eräveikkojen tukemisesta kiinnostuneet henkilöt. Koostumme tällä hetkellä pääosin "konkareista" eli eräveikkojen vanhoista jäsenistä, mutta mielellämme aktivoimme myös vanhempia ja muita eräveikkojen ystäviä. Kannatusyhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2018 on 20 euroa ja ilmoittautuessasi mukaan upeisiin riveihimme lähetämme sinulle sähköpostiin laskun.

Ilmoittaudu jäseneksi tämän lomakkeen kautta!

KY ei ole sitovaa toimintaa, ellet itse niin halua. KY:n toimintaan voi osallistua täysin oman aikataulun ja kiinnostusten kohteiden mukaan.

Hallitus vuonna 2018

Aleksi Viitamäki, puheenjohtaja
Antti Halonen, varapuheenjohtaja, sihteeri ja talous
Kari Mikkelä, hallituksen jäsen
Lissu Halonen, hallituksen jäsen
Tarmo Asikainen, hallituksen jäsen

Kiva kun luit tänne asti ja lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!