JOTI

tekijä: Aleksi Viimeisin muutos maanantai 10. lokakuuta 2011, 04.39
JOTI eli Jamboree On The Internet on jokavuotinen kansainvälinen partiotapahtuma Internetissä. Myös tänä vuonna samoajat ja vaeltajat osallistuvat JOTIin lippukunnassamme.
Milloin 14.10.2011 10.00 loppuu
16.10.2011 07.00
Missä Kolo?
Yhteyshenkilön nimi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0407324935
Osallistujat Samoajat, Vaeltajat, Johtajat
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

JOTI on järjestetty Eräveikoissa kohtuu säännöllisesti yhteisenä tapahtumana vuodesta 2005. Maailmanlaajuisesti vuorossa on 14. JOTI.

Tapahtuman ohjelmaan kuuluu ensisijaisesti irkkaaminen eli verkkokeskusteleminen partiolaisten omassa verkossa. JOTI-viikonlopun aikana Scoutlink-niminen verkko täyttyy tuhansista partiolaisista ympäri maailmaa. JOTIssa onkin tarkoitus "bongata" ulkomaalaisia ja kotimaisia partiolaisia, tutustua heihin ja täyttää JOTI-karttaa. Mitä enemmän bongaa, sitä enemmän on ensinnäkin tutustunut ja edesauttanut oman tapahtumansa näkyvyyttä.

JOTI:ssa voi myös suorittaa hieman erikoisemman liljan, nimittäin IRC-liljan. Lisäksi usein tulee lähes vahingossa suoritettua jokin pahkaliljoista eli valvomisliljoista. Näitä ovat 24h, 33h ja 42h pahkaliljat.

Lippukunnassamme JOTIin sisältyy myös yhdessäoloa, lippukunnan sähköisten järjestelmien koulutusta ja verkkopelaamista. JOTIin osallistuja saa pohjoismaisen JOTAJOTI-merkin. JOTA on samaan aikaan järjestettävä partioradioamatöörien tapahtuma "Jamboree On The Air".

Tapahtuma on tarkoitettu 15 vuotiaille ja sitä vanhemmille. Mukaan tulee ottaa oma tietokone, omat ruuat ja juomat ja hankkia omat kyydit paikalle ja sieltä pois.

Lisätietoja tästä tapahtumasta...