Nallekarhujen huviretki

tekijä: Late Viimeisin muutos perjantai 31. elokuuta 2018, 09.30
Sudenpentujen yöretki Nuuksioon Lärkansin partiokämpälle 7.-9.9.
Milloin 07.09.2018 18.00 loppuu
09.09.2018 15.00
Missä Lärkans, Ruuhijärventie 5, Espoo
Yhteyshenkilön nimi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 82 313 92
Osallistujat sudenpennut
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal
Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt!
Teddybears' picknick
Lähdemme nallekarhujen huviretkelle kahdessa erässä. Vanhat sudenpennut (Laumoista Majavat tai Pokemonit) lähtevät pe 7.9. klo 18 kololta. Uudet sudenpennut nukkuvat sen yön kotona ja lähtevät retkelle la 8.9. klo 10
Onko perheelläsi auto käytettävissä? Olisi kiva jos pystyisitte tarjoamaan kimppakyydin muutamalle muullekin sudenpennulle. Sopikaa jo etukäteen, ketä otatte kyytiin ja ilmoittakaa tieto partiojohtajalle.

 

Sudenpentu syömäaikaan 

Viikonlopun aikana tutustumme eläinten asuinsijoihin tarinoiden, leikkien ja rakentelun merkeissä ja varaudumme talveen syömällä marjoja ja makeisia.
Majoitumme sisätiloissa tai halutessa teltassa. Oma retkipatja ja makuupussi tarvitaan. Jos sellaisia ei ole, niin ota yhteyttä! Lainaamme mielellämme.
Metsäretkeä varten tarvitaan vesipullo ja hyvät säätä kestävät vaatteet ja jalkineet, esim. sadetakki, kurahousut ja kumisaappaat. Ei kannata ottaa niitä parhaimpia pyhävaatteita, eiväthän ne kestä pientä karhunpainia.
Omia makeisia mukaan n. 1 euron arvosta ja enintään 100 grammaa (esim. puolikas suklaalevy)
Tarvitset myös käteesi sopivan, terävän puukon. Sellaisenkin saa tarvittaessa lainaksi. Voit ottaa muitakin tarvikkeita, jos sinulla on, mutta älä ota mitään mikä rikkoutuisi kosteudesta. Kännykällä ei ole lupa pelata viikonloppuna ;-)


Palaamme sunnuntaina kololle vanhempien kyydeillä.

Ilmoittautuminen Kuksan kautta viimeistään la 1.9.  Retken hinta on 20 euroa ja se maksetaan eräveikkojen Holvi-tilille (FI0479977997926998 BIC: HOLVFIHH) . Viestiksi: Superedu ja lapsen nimi

Tervetuloa mukaan!

akelat

Nallekarkki piilossa lakujen takanaNallekarkit karkuteillä