Sudenpentujen avaruusretki 6.-8.4.

tekijä: Late Viimeisin muutos keskiviikko 28. maaliskuuta 2018, 06.42
Lähtölaskenta sudenpentujen retkelle on alkanut!
Milloin 06.04.2018 18.00 loppuu
08.04.2018 13.30
Missä Meriharjun luontotalo, Uutelantie 32
Yhteyshenkilön nimi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 050 5431175
Osallistujat sudenpennut
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Kymmenen, yhdeksän, kahdeksan, seitsemän, kuusi, viisi... Eräveikkojen sudenpennut lähetetään tutkimusretkelle Aurinkolahden toiselle puolelle Uutelanniemelle. Ja tähyämme vieläkin pidemmälle, nimittäin ulkoavaruuteen! Lähdemme matkaan pe 6.4. klo 18 kololta.
Jos omaisillasi on käytettävissä kantoraketti, UFO tai jokin paremmin sopiva kulkupeli, niin olisi kiva jos voisitte tarjota kimppakyydin muutamalle muullekin sudenpennulle.


Viikonlopun aikana tutustumme tähtiin sekä tietysti maailmankaikkeuden suosituimpaan ruokalajiin pizzaan. Majoitumme sisätiloissa kerrossängyissä joissa on patja. Oma makuupussi tarvitaan (tai lakanat ja peitto, mutta makuupussi on parempi että sitä oppii käyttämään). Maastotutkimuksia varten tarvitaan hyvät säätä kestävät vaatteet ja jalkineet, esim. vettä hylkivä suojahaalari ja kumisaappaat. Voit ottaa muitakin avaruustutkijan tarvikkeita, jos sinulla on, mutta älä ota mitään mikä rikkoutuisi kosteudesta. Kännykkällä ei ole lupa pelata viikonloppuna ;-)

Takaisin kololle sukkuloimme sunnuntaina vanhempien kyydeillä.

Ilmoittautuminen Kuksan kautta viimeistään ke 4.4.  Retken hinta on 20 euroa ja lasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostina.

Retkilappu, jossa mm. pakkausluettelo

Terveisin, akelat
Retken johtaja Matias Vile