Ansioituneita eräveikkoja palkittiin

tekijä: Ilari Viimeisin muutos maanantai 07. tammikuuta 2013, 14.15
Lippukunnan 70-vuotisjuhlissa palkittiin toiminnassa vuosien varrella ansioituneita eräveikkoja.

Pentti Hämäläiselle luovutettiin Suomen Partiolaisten pronssinen ansiomitali ja Veikko Kotimäelle Pääkaupunkiseudun Partiolaisten pronssinen ansiomitali.

Lippukunnan pitkäaikaiselle merkittävälle tukijalle Hans Brummerille Hiiskulan kartanosta luovutettiin Pääkaupunkiseudun Partiolaisten standaari. Hiiskulan kartano on tukenut jo usean vuosikymmenen lippukunnan toimintaa tarjoamalla eräveikkojen käyttöön Iso-Kairin upean kämpän ja retkeilymaastot.

Eemeli Kantolalle, Pentti Hämäläiselle ja Jaakko Weurolle myönnettiin Haagan Eräveikkojen kultaiset ansiomerkit.

Haagan Eräveikkojen kultainen ansiomerkki voidaan myöntää Eräveikolle, joka on toiminnallaan vakiinnuttanut asemansa merkittävänä Eräveikkopersoonana. Eräveikkopersoona on tunnettu useassa eräveikkosukupolvessa. Hän on omalla toiminnallaan kehittänyt lippukunnan toimintaa merkittävästi, luonut uusia toimintamuotoja ja eräveikkoperinteitä ja hänet tunnetaan eräveikkomaisesta olemuksesta ja käytöksestä.

Jesse Leinolle, Vili Viidalle, Ilari Rauhalalle, Veikko Kotimäelle ja Alberto Politille myönnettiin Haagan Eräveikkojen hopeiset ansiomerkit.

Haagan Eräveikkojen hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää Eräveikolle, joka on toiminut ansiokkaasti ja vastuullisesti lippukunnan pesteissä, hoitanut pestiään aktiivisesti ja omaa osuuttaan säästelemättä, ottaen tilanteen sen salliessa myös löysin rantein.