Vaeltajat (18–22 v)

tekijä: admin Viimeisin muutos maanantai 25. elokuuta 2014, 09.16
Tietoa vaeltajista

18–22-vuotiaat vaeltajat toteuttavat omaehtoisesti itseään kiinnostavia projekteja, vaelluksia ja esimerkiksi ulkomaanmatkoja vaikka muiden lippukuntien vaeltajien kanssa. Vaeltajaryhmän koko on noin 3-5 vaeltajaa ja he kokoontuvat noin kerran tai kaksi kertaa kuussa. Vaeltajaryhmää johtaa vertaisjohtaja ja ikäkauden aikuinen, luotsi, ohjaa vaeltajan henkilökohtaisen kehityssuunnitelman eli vaelluskartan tekemistä ja toteutumista.

Vuonna 2005 Haagan Eräveikkojen vaeltajat kävivät Ruotsissa tutustumassa paikalliseen partiotoimintaan, 2006–2008 vaeltajat ovat toteuttaneet erilaisia vaelluksia (mm. karhunhammas) sekä lukuisia omia retkiä. Vuonna 2010 vaeltajat kävivät Viron Haapsalussa.

Kysyttävää vaeltajien toiminnasta?

Yhteydenpito on helppoa: vaeltajaikäisellä on jo helppoa ottaa yhteyttä suoraan johtajiin, ovathan vaeltajaikäiset suurelta osin johtajia jo muutenkin. Mikäli olet itse kiinnostunut vaeltajatoiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä lippukunnan keneen tahansa johtaajaan, tai mahdollisesti kaveriisi joka on lippukunnassamme mukana!