Vanhemmat

tekijä: Eemeli Kantola Viimeisin muutos sunnuntai 11. toukokuuta 2014, 11.00
Haagan Eräveikkojen Vanhempainneuvosto

Kuvausta toiminnasta keväällä 2014

Hyvät Vanhempainneuvoston toiminnasta kiinnostuneet

 

Eräveikkojen Vanhempainneuvosto on auttanut poikia puurojuhlan ja kevätnäyttelyn järjestämisessä. Tapahtumista Vanhempainneuvosto on saanut jonkin verran varoja, jotka on jaettu pojille tarpeen mukaan, viimeksi mm. on hankittu uusi kaasuliesi Kämpälle Vihtiin ja printteri Kololle. Syksyisin on pidetty yhteiset, pienimuotoiset Kämppätalkoot, mutta suuri talkooponnistus nähtiin 1987, kun Kämpälle valmistui vanhempien talkootyönä sauna.

 

Eräveikkojen Vanhempainneuvosto ei ole varsinainen ”neuvosto” sen paremmin kuin edes rekisteröity yhdistys. Vanhemmat kokoontuvat Kololla 1-2 tunnin ajan noin 5 kertaa vuodessa. Kokoonpano vaihtelee lähes joka kerta, ja joku pääsee osallistumaan kerran joka toinen vuosi. Kyseessä ei siis ole sitouttava toiminta, vaan jokaisen omaan aikatauluun perustuva jatkumo, jolla eräveikkoja pyritään tukemaan heidän hyvissä hankkeissaan.

 

Tällä hetkellä Kämppä jälleen kipeästi tarvitsisi talkooväkeä, sillä muutama sen ulkohirsistä on huonossa kunnossa, kaasujärjestelmä pitäisi uusia, samoin Kämpän katto. Tietoa osaajista ja halukkaista talkoolaisista kaivataan!

 

Vanhempien toiminta saa tukea Suomen partioliitolta, jonka tavoitteena on partiotoiminnan kasvattaminen myös aikuisten ja perheiden harrastukseksi.

 

Haagan Eräveikkojen Vanhempainneuvoston toiminnasta lisätietoja saa mm. Kristina Heikkilältä (kristina.heikkila@hel.fi) ja Johanna Politilta (johanna.politi@kolumbus.fi)

 

Tervetuloa mukaan!